Totaalinrichting

DND Projectinrichting is gespecialiseerd in de totale inrichting van kantoren, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Hierbij gaat het niet alleen om afwerking van vloeren maar ook het interieur, meubilair, raambekleding en schilderwerk is bij ons in goede handen. Al onze diensten en producten worden door onze professionals voorzien van de juiste adviezen. Doordat u vanuit DND te maken heeft met één vast aanspreekpunt die al deze disciplines bij elkaar brengt nemen wij veel coördinatie zaken en tijdrovend overleg uithanden en kunt u zich meer richten op uw eigen processen.

Een ander voorbeeld hierin is ons onderhoudsplan. Uw totale inrichting blijft in goede conditie door de onderhoudswerkzaamheden die wij samen met u overeenkomen. Wij begrijpen dat uw organisatie altijd door moet blijven draaien. Daarom is het van belang dat wij ons aanpassen aan uw organisatie en de planning van het onderhoud zo met u af te stemmen dat u er geen omkijken naar heeft. Kortom, onze specialisten nemen u alle zorgen uit handen.

Wilt u meer weten of heeft u eventuele vragen en/of opmerkingen over onze totaalinrichting zoals DND dat kan bieden? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.