Nieuwe collectie Forbo Marmoleum Sport

Forbo Flooring kwam kortgeleden met een nieuwe collectie Marmoleum Sport. Dit type vloer is bedoeld voor allerlei soorten sportruimten: gymzalen en trainingscomplexen, bijvoorbeeld. Maar ook voor kinderspeelruimtes en aula's/multifunctionele ruimtes in scholen is deze vloer geschikt.

Forbo Flooring komt met een nieuwe collectie Marmoleum Sport. Dit type vloer is bedoeld voor allerlei soorten sportruimten: gymzalen en trainingscomplexen, bijvoorbeeld. Maar ook voor kinderspeelruimtes en aula's/multifunctionele ruimtes in scholen is deze vloer geschikt.

De sterke vloer is bestand tegen rollend materieel en levert uitstekende prestaties in flexibiliteit, elasticiteit en slipbestendigheid, zo weet Forbo. 'De collectie is 'slip&grip-proof'. Dat betekent aan de ene kant dat de vloer glad genoeg is om iets door te glijden (bij het stoppen van een beweging of tijdens het draaien, zonder brandplekken op te lopen tijdens een val) en aan de andere kant tevens de stroefheid heeft om een beweging goed aan te zetten en te stoppen.

De nieuwe collectie bestaat uit 13 kleuren. Daaronder ook de 'Marmoleum Sport Move'-lijn met uniek betonmotief.